Het onderhoud van uw waterbed is erg belangrijk. Bij Bodyform vindt u de juiste middelen.

Het onderhoud van uw waterbed is erg belangrijk. Goed onderhoud zorgt er namelijk voor dat uw waterbed mooi blijft en langer mee gaat. Daardoor heeft u langer maar vooral meer plezier van uw waterbed. Bovendien heeft u bij een goede zorg voor uw waterbed meer comfort.

  • Vacuümpomp: Een pomp om het waterbed leeg te pompen.
  • Vinylreiniger: Maandelijks gebruik van deze vinylreiniger houdt het oppervlak van uw aquamatras schoon, fris en soepel. Het voorkomt uitdrogen van uw matras en veiligheidsvoering. Opspuiten en met een zachte doek inwrijven. Zeer vuile oppervlakken nogmaals behandelen.
  • Aquafit: Is een waterconditioner welke algengroei en luchtbellen voorkomt. Het houdt het water van uw waterbed en matras fris. Elk jaar moet de behandeling herhaald worden.
  • W.B.: Voeg eenmaal per jaar een hele fles conditioner toe aan het waterbed. daarna het waterbed goed luchtvrij maken. Bij duo matrassen in elk afzonderlijk deel een halve fles toevoegen. Deze conditioner is volkomen veilig voor in alle waterbedden gebruikte materialen en is bovendien volkomen biologisch afbreekbaar. Het zorgt ervoor dat uw waterbed fris blijft.
  • Air Extractor: Air extractor is een handig ontluchtingspompje, om het lucht uit uw matras te halen.

Waterbedheater:

De Calesco waterbed verwarming houdt uw waterbed perfect op temperatuur. Het verwarmingselement wordt onder de veiligheidsvoering van het waterbed geplaatst. De eenvoudig te bedienen thermostaat kan worden ingesteld op elke temperatuur tussen de 24°C en 36°C.

Klik hier om direct naar onze onderhoudsproducten te gaan

Comments are closed.