Waterbedden

Een waterbed van Bodyform is echt ideaal om op te slapen. Als men mij, na bijna 20 jaar ervaring, naar het beste bed vraagt zal mijn antwoordt ten alle tijde een waterbed zijn. Op een waterbed heb je geen drukpunten. Alle holten van het lichaam worden ondersteund. Je ligt daardoor helemaal ontspannen en hebt een betere doorbloeding. Het slaapniveau is dieper, daardoor rust je beter uit. Ook de warmte van een waterbed kun je zelf regelen. Een waterbed is ook uitermate geschikt voor mensen met rug- of vermoeidheidsklachten. Veel mensen met deze klachten hebben baat bij een waterbed.’s winters lekker warm en in de zomer heerlijk koel.

Een bodyform waterbed ligt na 15 jaar nog net zo comfortabel als bij de aanschaf iets wat geen enkel ander slaapsysteem kan zeggen.

Het onderhoud van een waterbed is eenvoudig. Eenmaal per jaar waterconditioner toevoegen, om alg en bacterie groei in het water te voorkomen, toevoegen. Drie tot vier maal per jaar het vinyl met vinylreiniger reinigen. Als men dat wil is de bovenkant van de afritsbare tijk wasbaar op 30, 60 of 90 graden en sommige modellen mogen zelfs gewoon in de droger worden gedaan. Dit is afhankelijk van welke tijk men kiest. Een waterbed is dus goed schoon te houden. Voor mensen met bijvoorbeeld een huis en/of stofmijt allergie is een waterbed ook de oplossing.

De kosten voor het verwarmen van een 2 persoons waterbed van Bodyform vallen ook reuze mee en zullen bij een gemiddelde ingestelde temperatuur van 28 graden, op jaarbasis tussen de 30 en 50 euro bedragen.

Ook de keuzes in modellen zijn in de loop der jaren veel meer uitgebreid en doen ook in aanzien niet onder voor andere bedden,

Bij Bodyform kunt u waterbedden vinden in vele soorten, maten, diversen hoogtes, 10 tallen kleuren, diversen merken en kwaliteiten en alle prijsklasse.
Hieronder is slechts een selectie uit de gehele collectie weergegeven. Maak eens een afspraak om in alle rust een juiste keuze te maken u ligt tenslotte een derde van uw leven op bed.   Dat kan ook nu   06-2508 2508.

 

Badung

Model Bandung

Model Bandung is een bed welke volledig bestaat uit bamboe waardoor het een apart bed is. Bovendien zijn hier nog bijpassende nachtkastjes, een linnenkast en vele andere accessoires bij te bestellen, allemaal gemaakt van bamboe. Het geeft een beetje een oosterse indruk, …..niet naar het buitenland? …dan maar naar de slaapkamer.
Lees Verder…

Fair

Model Fair

Bij model Fair worden de bodems gestoffeerd, er kan hierbij worden gekozen uit een ruime stoffencollectie of kunstleer. De onderbouw kan tevens in allerlei hoogtes en kleuren geleverd worden of voorzien worden van lades (2×3 stuks) en uitbreiden met een achterwand naar keuze.
Lees Verder…

Dicoral

Model Dicoral

Model Dicoral is een luxe waterbed waarbij de bodem naar eigen keuze wordt gestoffeerd (20 cm.hoge stoffering). Dit model is uit te breiden met diverse accessoires in verschillende stoffen.
Lees Verder…

bed_rond

Model Excentric

Dit zeer excentrieke bed met een ronde vorm is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bed is gemaakt van stof. Door de vorm van het bed bent u er van verzekerd dat u niet zomaar een bed heeft zoals iedereen.
Lees Verder…

maarth

Model Maarth

Model Maarth heeft een luxe boxpsring uitstraling. Keuze uit een ruime stoffencollectie en kunstleer. Leverbaar met diverse hoofd- en/of voetborden naar keuze. Alle maten en stabilisaties, mono of duo.
Lees Verder…

soft

Soft Sider Basic

Soft Sider Basic is het instap model maar vergeet niet dat het ligcomfort van dit bed ook al een vele malen hoger niveau heeft dan welk slaapsysteem dan ook.En de kwaliteitseisen die bodyform ook aan dit bed al stelt zijn dusdanig dat u onbezorgd jarenlang van uw investering kan genieten.
Lees Verder…

lichtgewicht

Lichtgewicht Waterbed

Een Lichtgewicht Waterbed is een watermatras welke geschikt is om op een gewone stevige bodem te plaatsen. Ideaal voor bv kinderen….
Lees Verder…

tv

Voeteneinde met Tv

De TV voeteneinde kist kan in alle stoffen uit de Bodyform collectie en indien gewenst in een eigen stof worden gestoffeerd. De kist wordt door middel van beugels aan de boxspring gemonteerd. Het is ook mogelijk om er i.c.m. een hoofdbord naar keuze en ledikantzijdes een ledikant van te maken.
Lees Verder…

Comments are closed.