Over Bodyform

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, zult u bij Bodyform Slaapcomfort een ruime keuze in modellen en stabilisaties in zowel enkele als in duo matrassen aantreffen. Bodyform Slaapcomfort is een bedden speciaalzaak, waar u terecht kunt om u geheel vrijblijvend te laten informeren, wat voor u de mogelijkheden zijn. Over het feit dat slapen op een waterbed een verademing is, is immers iedereen het eens. Wij leveren Du Pont: Dreamweaver, Discovery, Vitenzo, Ultra-max, Poseidon, Lunarest en Sterling matrassen.

Maar ook Boxsprings, lattenbodems, spiraalvering of schotelvering,traagschuim,koudschuim,latexmatrassen, pocketvering, luchtmatrassen kortom alles op het gebied van slaapcomfort bent u bij Bodyform slaapcomfort aan het juiste adres.

Een goed ligcomfort hoeft ook niet duur te zijn… wij hebben voor elk budget een bed.

Bodyform Slaapcomfort is begonnen in april 1994 als bedden speciaalzaak te Lelystad en
vanaf 2009 gevestigd aan de Wartelstraat 7 ook te Lelystad (industrieterrein Gildenhof… achter de “oude” praxis).
Alle stabilisaties waterbedden zijn in de showroom aanwezig zowel in mono- als in duo matrassen. Wij hebben complete boxsprings maar ook voor alleen een gewone losse matras bent u van harte welkom.
Ook zijn vele verschillende ledikanten leverbaar. Niet alles wat er te koop is kunnen we in de showroom laten zien, maar in principe kan men bij ons terecht voor een complete slaapkamer inclusief nachtkastjes, kaptafels, linnenkasten, enz.

Voor bedtextiel, onderhoudsproducten en een vacuümpomp die gebruikt moet worden bij het leegpompen van een waterbed kunt u ook bij Bodyform Slaapcomfort terecht. Ook de complete verhuizing van uw waterbed of complete slaapkamer enz. is voor Bodyform geen probleem.

Een bed koopt u niet zomaar ergens, een bed koopt u bij Bodyform Slaapcomfort.

U bent van harte welkom op Wartelstraat 7, Industrieterrein Gildenhof in Lelystad maar maak wel even een afspraak zodat wij alle tijd hebben om u van een goed advies te voorzien.
Tel 0320 – 247 173 of 06 – 2508 2508
Openingstijden: op afspraak alle dagen ook ‘s avonds.

Comments are closed.