Boxsprings

De boxspring is een gestoffeerde en verende bedbodem. Dit bodemtype onderscheidt zich van de andere soorten door de verticale vering over het totale oppervlak (lengte en breedte). De springveren functioneren vrijwel onafhankelijk van elkaar en zijn geplaatst op een stabiele bodem. Bedbodems met springveren kunnen een goede indrukbaarheid ter hoogte van schouders en het bekken bieden.
Een boxspring in combinatie met een matras die bij u past, ontstaat een zeer regelmatig slaapklimaat. De ventilatie en vochtregulatie gedurende de nachtrust is optimaal. Door de isolerende luchtlaag onder het matras condenseert het transpiratievocht en het in de lucht aanwezige vocht niet onder uw matras, maar aan de onderzijde van de boxspring. De levensduur van uw matras zal hierdoor langer worden.
We onderscheiden de inzetboxspring, als u van de kwaliteit van een boxspring wilt genieten maar uw eigen ledikant wilt behouden, dan is er de mogelijkheid om speciale inzetboxsprings te laten inbouwen. U geniet van het boxspringcomfort terwijl de stijl en inrichting van uw slaapkamer onveranderd blijft. Er is ook de gestoffeerde boxspringcombinatie in verschillende stijlen en stoffen, boxsprings kunnen vrijstaand geplaatst worden en worden voorzien van een hoofd- en voetbord en van diverse soorten poten. Een nieuw systeem op het gebied van boxsprings is het Scandinavische Slaapsysteem.

U kunt naast de vlakke uitvoering kiezen voor een elektrische uitvoering. Men kan ze met elke matrassoort samen gebruiken, wat een groot voordeel is.

Danzen

Model Danzen

Model Danzen is voorzien van een comfortabel pocketveermatras en pocketveeronderstel in een chique omgeving. Hoofd- en voeteneind verstelbaar. Hier heb je met een zachte prijs een kasteel van een bed te pakken!

Bruyneel

Model Bruyneel

Model Bruyneel is een bed met een krachtige uitstraling en strakke lijnen en leverbaar in elk gewenst ligcomfort. Wij zullen u daarbij voorzien van een deskundig advies …

Ditmon

Model Ditmon

Model Ditmon is een keurig nette boxspring voor een hele leuke prijs welke door Bodyform met veel plezier in het programma is opgenomen en zowel vlak als electrisch…

Dessert

Model Dessert

Model Dessert is leverbaar in vele kleuren zoals deze variant in het wit…

lourdes

Model Lourdes

Model Lourdes geeft u het gevoel van rust en ruimte. Het zal dan ook elke ochtend weer een “straf” zijn om op te staan

bed_black

Model Noisz

Model Noisz is sierlijk als een zwaan wegzweven naar Bodyform dromenland. Dat kan! Voor een betaalbare prijs! Eyecatcher is het grote en luxueuze hoofdbord. Met krachtige motor om je bed in verschillende standen te zetten. Eenvoudig bedieningsgemak.

tv

Voeteneinde met Tv

De TV voeteneinde kist kan in alle stoffen uit de Bodyform collectie en indien gewenst in een eigen stof worden gestoffeerd. De kist wordt door middel van beugels aan de boxspring gemonteerd. Het is ook mogelijk om er i.c.m. een hoofdbord naar keuze en ledikantzijdes een ledikant van te maken.
Lees Verder…

Comments are closed.