Veelgestelde vragen over waterbedden

 

41. Wat is in de prijs van een waterbed inbegrepen ?

Sommige winkeliers geven hun prijzen aan met de plaatsing inbegrepen, bij anderen is dit niet het geval. U bespreekt best met uw handelaar wat de opgemaakte prijs allemaal inhoudt, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Alles inbegrepen is een waterbed niet duurder dan een goed traditioneel slaapsysteem. Een waterbed is immers bed, matrasondersteuning en matras tegelijk. Prijzen vanaf € 500,-

Terug naar de vragen


42. Heeft een waterbed nadelen ?

Het enige nadeel van een waterbed is dat u het niet zo eenvoudig kan verplaatsen als een traditioneel bed en dat u enkele uren meer moet tellen om het te verhuizen.

Terug naar de vragen43. Moet ik een speciale verzekering afsluiten ?

De meeste verzekeringen voorzien het waterbed in dezelfde categorie als elektrische apparaten die gebruik maken van water, zoals wasmachines en vaatwassers. Een extra verzekering is dan ook niet nodig. Voor specifieke vragen hierover contacteert u best uw verzekeringsmaatschappij.

Terug naar de vragen44. Wat voor mensen kopen een waterbed ?

Nu het waterbed steeds meer ingeburgerd is als een gezond en comfortabel slaapsysteem vindt men “waterslapers” in alle lagen van de bevolking. Jong en oud, dik en dun, topsporters en levensgenieters: iedereen heeft intussen de weg naar het waterbed gevonden. Voor velen gaven één of twee van de specifieke voordelen van een waterbed de doorslag, anderen kozen voor dit slaapsysteem omdat ze het leerden kennen door vrienden of kennissen. Zowel de mensen die gezond willen blijven als zij die bepaalde kwalen willen verlichten kiezen voor een waterbed om hun leven aangenamer te maken. Een goede nachtrust is immers een voorwaarde om ook overdag topfit te zijn.

Terug naar de vragen45. Hoe komt het dat er zoveel over waterbedden wordt gesproken ?

Een groot gedeelte van de populariteit van het waterbed is te danken aan de mond-aan-mond-reclame die “waterslapers” verspreiden over hun nieuwe slaapsysteem. Vele mensen bezoeken dan ook een waterbedhandelaar op aanbeveling van kennissen. In Duitsland, Nederland en België slapen intussen reeds tussen de 5 en 10 procent van de inwoners ( afhankelijk van de regio ) in een waterbed. In de Scandinavische landen en in de V.S. ligt dit percentage nog veel hoger.

Terug naar de vragen46. Kan ik een waterbed uitproberen ?

Wij bieden u de mogelijkheid om een waterbed voor een periode van 3 maanden uit te proberen.

Terug naar de vragen


47. Wat is de levertijd ?

Wij leveren de meeste bedden uit voorraad dus een kortere levertijd is er niet.

Terug naar de vragen


Comments are closed.